Elektronikával kapcsolatos weblapok linkjei

 

     
     
Képletek Nagyszerű oldal, ahol megtalálható szinte minden elektronikával kapcsolatos képlet. Mire előtúrnám a megfelelő könyvet, melyben az épp keresett képlet fellelhető, ő már ki is számolta az eredményt!  
Ezermester Az Ezermester újság weblapja. Már nem olyan, mint rég, hanem un. technológiai magazin lett belőle. Jól jön ez a tudásbázis, mikor az ember először vesz a kezébe valami eddig nem használt szerszámot, vagy anyagot.  
Ezermester old Régi ezermester lapszámok szkennelve. Ugyan van sok rádiós cikk is, de főleg barkácsolós. Mottó: Mindenből lehet valami mást csinálni.  
Google Aki mindenre ad valami találatot.  
IKEA Ha épp húsvágódeszkára építenénk rádiót, vagy netán kiesett volna alólunk a szék, vagy ég ne adja, összedőlt az asztalunk.  
Levelezőlista Feliratkozás az elektronikai levelező listára. Ez egy levelező lista azoknak, akik nem szeretik a blogokat, fórumokat.  
LIDL Ha masszív szerszám kell, nyugodtan lehet tőlük vásárolni.  
OBI Anyagok és szerszámok tárháza.  
Rádiótechnika A Rádiótechnika újság weblapja. Tetszik vagy sem, de mégiscsak ez a lap az igazi rádióépítős lap. A HAM bazárban pedig vannak kurrens alkatrészek rádióépítéshez.  
Tesco Bár elsőre furán hangzik, de ők is tartanak rádióépítős anyagokat. Például elemek, szerszámok, de van húsvágódeszka, és mindenféle műanyagdoboz is.  
Vatera Itt aztán van minden, ami másnak épp felesleges. Alkatrészek, szerszámok, gépek, komplett és bontott masinák...