Nem hangfal formájú hangfal
(bár manapság már...)

Jogosan tehetjük fel a kérdést: Ha nem tetszik, akkor mégis minek vettem meg? Hát csak azért, mert egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne vegyek egy pár ilyen mini oszlopocska hangfalat. Nem volt egy nagy beruházás az az ezer forint. Két hangfal azért megér ennyit. Főképp, hogy három hangszóró is van bennük. Jó lesz ezt azt próbálgatni, mert olyan kicsi, hogy könnyedén elfér bármi gép mellett az asztalon.

Természetesen amint hazaértem, egyből szétszedtem őket. Nekem minden bontható dolog ajándék. Nem kell nekem masni, jó a csavar is, csak oldható kötés legyen. Ami nem bontható, azzal pedig megküzdök. Szóval itt ül a dobozban a három kismalac.
Közelkép a hangszóróról.
Brutális mi?
Így néz ki kiemelve a helyéről. Tiszteletet parancsoló látvány. Még akkor is ha az egész csak három centi átmérőjű! Ráadásnak gumimembrános. Kell is az, hiszen másképp hogyan lengetné meg a levegőt? Igen. Eltaláltátok. Sehogyan sem lengeti meg.
Azért ejtsünk néhány szót a hangjáról.
- a magasai nem kifejezetten csilingelők
- a mélyei miatt sem kell tartanunk a szomszédok feljelentésétől
Viszont mindezektől függetlenül telj
esen normálisan szól. Mármint egyáltalán nincs kellemetlen hangja. Ezt úgy mondják, hogy együtt lehet vele élni. Valami mélynyomóval kiegészítve, átlagos zenehallgatásra megfelel.
Bíztató felirat a hátoldalon. A 12 Ohmos hangszóróra igaz a mondás: Hármat mondok négy lesz belőle. Mármint a három párhuzamos 12 Ohm adja ki a 4 Ohmot.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg
a Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában...