Ismét vettem egy lámpát a piacon....

 

Nem vagyok lámpamániás, mert ez most egy kollégámnak lesz. Munkatársam nem kis darab, és ez a lámpa is az extra large kategória. 27 LED veri ki az ember szemét ha belenéz. Rá is van írva a csomagolásra, hogy ezt ha lehet, akkor ne tegyük. Nem duma, tényleg nagyon vakít!

Nagyon szép kivitelű ez a lámpa. Kínai ide vagy oda, jól meg van "rágva" a külalakja. Anyag is van benne rendesen. Mondhatni jó minőségű bóvli. Szóvl emelkedik a kínai bóvli minősége. Például a távcsövük is egészen jól használható.
Íme a 27 LED. Tényleg jó a fénye, de nem nő egyenes arányban a LED-ek számával. Szerintem egyszerűen nincs elég áram a három vékony ceruzaelemben. Gondoltam adok neki tápegységről áramot, de nem volt kedvem kinyírni, meg hát nem is az enyém.
Az összetevők teljesen korrekt anyagok. Már a teleptartó is bizalomgerjesztő. Úgy értem, hogy a régebbi lámpák elemtartója elég gyenge volt. Lehetett rajtuk látni, hogy nem fognak sokáig kitartani. Ami a melóban a zsebemben van, azt már folyton ütögetni, ha némi kell ha fényt akarok. Persze akár meg is javíthatnám...
Látni lehet a gépi megmunkálás nyomait. Szóval a lámpa háza nem valami spiáter fújt bóvli anyag. Van benne több tömítő gumigyűrű is, hogy vízálló legyen. Persze nem lesz vízálló, hiszen szemből nincs benne gumigyűrű. Egyszer eljutnak odáig, és akkor a vízi hullák is használhatják.
Ez a kép sötétben készült, illetve a fenti lámpa fényénél. Az autóval szeretnék végre beállni a garázsomba. Ebbéli törekvésemben két tény is akadályoz.
- nincs garázsom
- az autó csak egy naptár képe a szobám falán
A képen látható medve neve Maflicsek.
(akkor most már mindent tudtok)
Ez a kép egy 40-es izzó fényénél készült.
Ekkora izzó van az asztali lámpámban.
Ennél a képnél pluszban odavilágítottam a LED-es lámpával.
Remélem látszik a különbség.
Csak sikerült valami értelmeset összehoznom.
Egymás mellé vágtam a két képet, hogy látszódjon a különbség.

 

 Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg
a Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában...