Kalóz maci esete a CAD-al

Már félig tisztán, de mivel eresztette a színét, ezért egyszerűen nem lehetett így hagyni, illetve így töltve kimosni. Persze lehet nyomogatni a vízbe, de fordítva működik a dolog. Vagyis annál koszosabb lesz minél tovább mossuk!
Ez az úgynevezett törekes töltelék. Jó keményre lehetett vele tömni a macit. Természetes töltőanyag, cserébe gyönyörű vörös levet ereszt. Amíg nem volt vizes, addig nem volt baj, ha csak az nem, hogy cefetül porzott.
Elég gusztustalan tartalom. A valamelyik gyerek meg ezzel aludt...
Töltelék nélkül mosva egészen más lett a színe, mert most már nem fog a törek. Például van olyan fekete fehér macink, aminek a fekete része megfogta a fehér részeket.
Száradás után szép fényes lett a bundája. Mikor megvettem, akkor azért nagyon nem így nézett ki! Mondjuk nekem koszosan is tetszett.
Innen kapta a nevét, mármint arról, hogy félszemű szegényke. Szóval ezért lett a neve Kalóz. Ugyan én javasoltam a Jumurdzsák nevet, de le lettem hurrogva az asszony által. Pedig egyre nehezebb elnevezni a mackókat, mert van belőlük vagy kétszáz.
Andi kipróbálta ezt a szemet.
Majd ezt a másikat is. Ekkor segítségül hívtam a számítógépes tervezést CAD. Mégiscsak könnyebb így próbálgatni a lehetőségeket.
Bill a szomorú.
Véres Bill a szomorú kalóz.
Debill a vidám kalóz.
Fülig Jimmy a kretén medve.
Kapafogú véregér.
Szibill a rágott fülű meleg medve.
Mosolygós idegen egy másik bolygóról.
Van olyan, hogy identitás zavaros macskamedve?
Végül maradtunk a hagyományos medvearcnál. Pedig én tényleg mindent megpróbáltam! No de egy nőt meggyőzni...
Nagyon szép lett!
Megállja a helyét a többi maci között.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg
a Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában...